Kategoriler
İnternet

Amazon.de uygulaması şimdi Türkçe oldu!

Hatırlasanız Amazon.de geçtiğimiz aylarda web sitesine Türkçe dil desteği sunmuştu şimdi ise, mobil uygulamaya Türkçe dil desteği getiren Amazon.de, böylelikte tamamen Türkçe olmuş oldu.

Web sitesine Türkçe dil desteği sunan ve oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaşan Amazon.de mobil uygulamasına da alışverişlerde Türkçe dil seçeneğiniz eklemiş oldu. Bundan böyle dilerseniz web’den dilerseniz Android ve iOS’dan kullanabileceğiniz uygulamayı Türkçe dil seçeneğiyle rahatlıkla alışveriş yapabileceksiniz.

 

Amazon Shopping App Türkçe olarak ayarlama

Amazon.de Türkçe olarak kullanılması için uygulama içinde seçeneği Türkçe olarak değiştirmeniz gerekmektedir. Hem iOS hem de Android platformu için kullanılan uygulamanın çalışma mantığı aynı olduğundan dil seçeneğini değiştirmek için ayrı ayrı ayarlama yapmanıza gerek kalmıyor. Uygulamayı Türkçeye çevirmek için gerekli adımları takip edin.

Uygulamayı açtıktan sonra telefonunuzun sol üst kısmında yer alan “Ana Menü” sekmesine dokunarak “Ayarlar” sekmesini bulun buradan “Ülke ve Dil” seçeneklerinden dilediğiniz ülkenin dil sekmesine dokunarak o bölümde destekleyen diller arasında tercih ettiğiniz dili seçin.

 

Amazon.de Türkçe

Amazon.de web sitesi ilk olarak 2015 yılında ingilizçe olarak başladı daha sonra, 2016 yılında ise dil seçeneğini attırarak Felemenkçe, Lehçe ve Türkçe dil seçeneklerini müşterilerine sunmuştu. Kısa bir süre önce amazon.de uygulamasına eklenen  İngilizce ve Felemenkçe dil seçeneklerinin ardından bu ağı genişleten şirket, Türkçe ve Lehçe dil seçeneklerini de ekleyerek devam etti. Türk müşterilerinin anlayarak alışveriş yapmaları için getirilen dil seçeneği sayesinde bilinçli ve anlayarak alışveriş yapma imkanı kazandırıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir