Kategoriler
Mobil

Xiaomi Redmi Note 5 Görüldü

Akıllı telefon piyasasında adından çok sık söz ettiğimiz üreticilerin başında gelen Çin’li üretici Xiaomi şimdilerde ise daha henüz cihaz çıkmadan söylentiler ortaya çıkmış. Çıkacak olan cihazın fazla uzun olması ekran boyu ise 18:9 ölçüsünde olması yeni bir başlangıç ve yeni bir trend ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Xiaomi Hangi Cihazı Çıkaracak 

Çinli şirket Xiaomi çok yakında çıkarmaya hazırlandığı bu cihaz ile ilgi bir resim paylaştı fakat bu resmin hangi modele ait olduğu hakkında bir açıklama yapılmadı fakat daha önceki yazılarımızda Xiaomi Redmi Note 5 ile ilgili yazılar yazmış tabi bu modelinde Note 5 olma ihtimali oldukça yüksek çıkan görsel fotoğrafta ise cihazın çift kamera ile geleceği çok ince çerçeveler olacağı görülüyor.

Xiaomi Redmi Note 5 Cihaz özellikleri

Ayrıca fotoğraflarda ise cihazın metal bir tasarım ile karşımız çıkması muhtemel Cihazın özellikleri hakkında  fazla bir bilgi yok sadece cihazın snapdragon 660 yada Mediatek p 25 işlemci kullanılacağı düşünülüyor. Batarya konusunda ise net bir bilgi yok ama gelen bilgilere göre 4000 mAh batarya ile geleceği düşünülüyor. Cihazın hafıza ilgi ise net bir bilgi fakat Xiaomi her zaman ki gibi ya 3 GB yada 4 GB hafıza ile geleceği düşünülüyor.

Bizi takip etmeye devam edin.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir