Kategoriler
Mobil

ZTE Axon M Çift Ekranlı Olarak geliyor

ZTE akıllı telefon pazarında yeniden eskileri canlandırmak için çift ekranlı Axon m‘yı tanıttı cihaz 5.2 inçlik Full HD olarak kullanıcılara sunulmuş ayrıca cihazda iki adet ekran bulunmakta olup 6.75 inçlik  bir tablet görünümü alıyor.

Cihazın tam bir ekran olduğu söylememiz biraz yanlış olur çünkü ekranın arasında kalın bir şerit olduğu için ayrıca cihazın çerçeveleri oldukça kalın ZTE bu modelinde ekranların dışa doğru katlandığı için cihazı korumakta oldukça zor.

Cihazı ise 5 modda kullanmanız mümkün. Extend içerikler ile ekranı bir anda kapatmanız mümkün Dual iki uygulamayı ayrı kullanma olanağı sağlıyor Mirror aynı içerikleri iki ekranda görmenize yardımcı oluyor. Diğer mod ise standart mod bu ise varsayılan tek ekranlı kullanım sunuyor.

Cihazın Diğer Özellikleri

Snapdragon 821 yonga seti 4 GB RAM ve 32 GB arttırılabilir hafıza kamera özellikleri ise sadece 20 Mega Piksel kamera ile hem  ön hemde arka kamera özelliklerine sahip bataryası ise kendine göre biraz küçük kalmış nedeni ise sadece 3180 mAh böyle bir cihazın bataryası ise sadece bir gün bile gitmez çünkü çok düşük bir batarya kullanılmış. Cihazın ise kimlere hitap edeceği merak konusu çünkü fazla bir kitleye hitap etmesi biraz zor gibi görünüyor. Cihazın satışı ise AT&T tarafından yapılacak.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir