Kategoriler
Nasıl yapılır

Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir?

Apple şirketi telefonları ile dünyanın en önemli şirketlerinde biri. Her gün gelişen teknolojilerin gündelik hayatın her aşamasında yer almaya çalışan Apple birçok yeniliğe imza atıyor geliştirdikleri ve buldukları daha fazla insanların hayatında yer alıyor.

Apple en çok sevilen ve kullanılan özelliklerinden biri bilgisayar üzerinde verdiği müzik hizmeti. Bu özelliği başka firmalara göre çok daha fonksiyonel hale getiren hayatın içine sokan Apple geliştirmeye devam ediyor. Apple kullanıcıları artık müzikleri telefonları ile uzaktan da yönetebiliyor. Bu çok bilinmeyen özelliği kullanmak için birkaç işlem yapmak yeterli. Bu sayede çok daha eğlenceli bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Peki apple music nasıl yönetilir?

Apple Müzik Ne Zaman Nerelerde Çalışıyor

Bir süredir Apple’a ait müzik özelliği farklı ülkelerde kullanıcıların hizmetindeyken artık Türkiye’de de adımını attı. Artık Tük Apple sevenlerin de rahatlıkla kullanabileceği müzik özelliği aynı anda İOS, bilgisayar, Andoid gibi neredeyse her platformda rahatlıkla kullanılıyor.

Çok daha keyifli müzik deneyimi sağlayan Apple müziği bir yerden bağlantılı ile kontrol etmek şu an için mümkün değil. Bu özelliğe henüz yer vermeyen Apple’da yapacağınız birkaç değişiklik ile bunu sağlayabilirsiniz.

Adım Adım Apple Müzik Kontrolü

Apple müzik ve diğer tüm işlemler için geçerli olan üyelik bilgilerinizi Pcnizde olan İtunes isimli uygulamayı girin. Sonrasında İphone cihazını uygulama alışveriş kısmına girip Remote isimli uygulamayı telefona indirin. Sonrasında Remote ismi verilen uygulamayı açın ve içinde aygıtı ekle olan bölüme giriş yapın.

Bu aşamada İtunes’te uygulamasında uyarı çıkacak. Telefonunuza gelen şifreyi bu bölüme girin. Bu işlem sonrasında tüm sisteminizi birbiri ile bağlantıyı kurmuş olacak. Artık tüm Apple kullanıcıları bir yerden müziklerinizi rahatlıkla kontrol edebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir