Kategoriler
Nasıl yapılır

Chrome Tema Nasıl Değiştirilir?

Gün içerisinde bilgisayar kullanımını fazla şekilde gerçekleştiren kişilerin tarayıcılarında kişiselleştirme yoluna gittiği görülmektedir. Özellikle pek çok kişinin tercih ettiği ve kullandığı Google Chrome tarayıcısı gerek bilgisayarlardan gerek mobil cihazlardan kişiselleştirmeye açık bir şekilde kullanılmaktadır.

Chrome tarayıcısının kendi web mağazası üzerinden binlerce çeşitli temaya ulaşmak ve bu temaları edinmek mümkündür. Bu temalar sevilen filmlerin logolarından karakterlerine, tutulan takıma özel olarak yapılmış dizaynlara kadar pek çok seçeneği bulundurmaktadır. Kişinin seçeceği temaya bağlı olarak kenar çubuklarının desenleri, yeni sekme renkleri ve menü içerisinde yer alan bütün öğeler değişecektir. Chrome tema nasıl değiştirilir? Sorusunun yanıtı ise basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek adımlarla yapılabilmektedir.

Chrome Tema Değiştirme Adımları

  • Chrome tarayıcısı üzerinden web mağazasına giriş yapılır. Sayfanın sol kısmında yer alan tema menüsüne erişim sağlanır.
  • Sağ kısımda yer alan ve kategorilere ayrılmış olan temalardan kişi beğendiği bir temanın üstüne tıklar veya sayfada yer alan arama kısmına özellikle aradığı bir tema varsa onu bulabilir.
  • Temaya tıklandıktan sonra açılan sayfa içerisinde tema hakkında detaylı bilgiler yer alır. Bu bilgiler okunduktan sonra “Chrome’a Ekle” butonuna tıklanır.
  • Temanın yüklenme işlemi bittikten sonra kişinin karşısına “Tema Yüklendi” uyarısı çıkar. Bu uyarının alt kısmında da “Geri Al” butonu yer alarak kişi temayı beğenmezse işlemini geri alarak farklı bir tema seçebilir.
  • Tema değişikliği tamamlandıktan sonra kişi dilediği zaman Chrome tarayıcısının “Ayarlar” kısmından varsayılan temaya döndür butonuna tıklayarak standart beyaz tema görünümünü elde edebilir.

Oldukça hızlı ve basit bir şekilde yapılan tema değişiklikleri pek çok kişinin tarayıcısını kişiselleştirmesi adına Chrome web mağazası içerisinde yer alan temalardan faydalanabilmesini sağlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir