Kategoriler
Oyun

ReCore Oyun İncelemesi

Oyun dünyasında her geçen gün oyun stratejileri ve grafikleri değişmekle beraber, yeni oyun türleri ve senaryoları karşımıza gelmektedir. Recore oyunu ise bahsedilen oyun tarzlarından birine sahip. Firma sahibi daha önce başka bir oyun firmasından ayrılıp kendine oyun firması kurmuş.

Kurduktan sonra ilk yaptığı başarı işlerden olan recore kullanıcıların karşısına ilerlemeli bir oyun senaryosuyla geliyor. Oyunda çok büyük bir sanal dünya haritası bulunmaktadır. Oyunun haritası bitmemekle beraber sürekli yeni sürprizler karşınıza çıkmaktadır. Oyunun amacı zıpla, ateş et, yakala ve nesneleri topla, oyun genel manada bu özellikli senaryoya sahip. Oyun senaryo yönünden biraz eksik kalmış olsa da geniş dünyası ve güzel grafikleri ile kullanıcıları tatmin etmeyi başarıyor.

Oyunun asıl konusu ise yaşanılan dünyadan 200 sene sonraki bir tarihte yaşanılan dünyada, insanlık ölümcül bir hastalığa yakalanır, bunun sonucunda doktorlar hastalığa çare bulmaya çalışsa da bulamaz ve hastalık hızla tüm dünyaya yayılır. Bunun üzerine tedavini imkansız olduğunu anlayan yetkililer insanlığı gruplar halinde ”Far” adı verilen gezegene taşır ve insanlık bu gezegende 200 yıl boyunca uyutulur bu 200 yıllık süreçte gezegenin ihtiyaçları ultra teknolojik robotlarla sürdürülür, insanlar uyanmaya başladığında gezegene gelen insan sayısında azalma olduğu görünür ve insanların sebebi bilmeden kaybolduğu öğrenilir, Hikayenin ana karakteri ise bu kaybolan insanların izini sürmekte, onları bulmaya çalışmakta ve neden kayboldukları sorusuna cevap bulma çabasına girer.

Oyunun Teknik Özellikleri

Oyun kullanıcılardan en az Core i5 işlemci istemektedir. Bununla beraber en az 2.70 GHZ işlemci istemektedir. En az 8 GB Ram isteyen recore oyunu directX 11 programını da istemektedir. İşletim sistemi olarak da Windows 10 tercih edilmektedir.

Fiyat Aralığı recore Windows mağazası ve steam gibi değişik platformlarda satılmaktadır. Oyunun en düşük fiyatı ise 110 TL olarak bilinmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir